TIPOGRAFIE

MOTIVE CA SA LUCRATI CU NOI:

Peste 200 de companii de renume romanesti si multinationale au ales sa lucreze cu tipografia CLASICO PAPER SRL pentru ca au garantia calitatii, garantia termenelor respectate, garantia confidentialitatii lucrarilor.

Parteneriat transparent bazat pe incredere, respect, confidentialitate.

Respectam urgenta proiectelor de tipar realizate pentru clientii nostri, asigurand productia si livrarea cu prioritate;

Suntem orientati catre client, suntem atenti in permanenta la nevoile sale, acordam programe de fidelizare motivante clientilor de portofoliu, iar echipa de vanzari ofera in permanenta consultanta tehnica, comerciala si know-how clientului;

Ne dezvoltam afacerea in conformitate cu cerintele legislative in vigoare;

Ne imbunatatim continuu performantele de specialitate si cele din domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca.

In afacerea noastra valoarea inseamna construirea si respectarea unor relatii bazate pe incredere, etica, integritate si transparenta.

Valoare inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri in care orientarea noastra catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

Respectam principiile afacerii si suntem orientati catre solutii care adauga valoare pentru clientii nostri , echipa si proprietari.

Perseverenti si permanent adaptati la cerintele pietei, ne imbunatatim performanaa si valoarea, lucrand pentru client si pentru noi in fiecare zi.